Pogoji uporabe strani

Pogoji uporabe strani erzen 16 marca, 2022

POGOJI UPORABE STRANI

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani tapetnistvo-erzen.si, ki je v lasti podjetja Tapetništvo Eržen d.o.o. Koširjeva cesta 16, 4220 Škofja Loka.

Uporaba spletne strani

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, s katerimi si pridržujemo pravico do spremembe. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.

Kot uporabnik spletne strani tapetnistvo-erzen.si se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene.

Spletno stran tapetnistvo-erzen.si ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil spletni strani ali podjetju Tapetništvo Eržen d.o.o.

Ne smete si poskušati pridobiti nepooblaščenega dostopa do katere koli storitve spletne strani tapetnistvo-erzen.si, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o njegovem katerem koli drugem uporabniku.

Spletna stran je namenjena uporabnikom za osebno, nekomercialno uporabo. Podatke oziroma informacije, ki so objavljene na spletnih straneh ni dovoljeno menjati, kopirati, distribuirati, predvajati, objavljati ali na kakšen drugi način prenesti ali prodati katerokoli informacijo.

Podatki na spletni strani

Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. tapetnistvo-erzen.si si pridržuje pravico do spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila.

Za vsebino, točnost in natančnost podatkov na spletni strani tapetnistvo-erzen.si (opisi storitev, nasveti… ) ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Povezave na spletni strani tapetnistvo-erzen.si

Da bi vam zagotovili ugodno sklenitev in izvajanje pogodbe, obdelujemo različne vrste osebnih podatkov.

Spletna stran tapetnistvo-erzen.si lahko vsebuje povezave – linke na strani drugih podjetij ali oseb. Linki so namenjeni le za informiranje uporabnikov. Tapetnistvo-erzen.si ne prevzema odgovornosti za točnost informacij in vsebino teh strani. Prav tako, ne velja izjava o varovanju osebnih podatkov za povezave, ki vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev izven strani tapetnistvo-erzen.si .

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Tapetništvo Eržen d.o.o. hrani osebne podatke, ki jih pošljete preko spletne strani. Podatki se uporabljajo izključno za interno rabo in za namene komunikacij glede poslanih povpraševanj. Uporabniki lahko izbris osebnih podatkov zahtevajo kadarkoli s pošiljanjem zahteve za izbris osebnih podatkov na elektronski naslov tapetnistvoerzen@siol.net.

Politika zasebnosti

Če imate v zvezi z uporabo strani kakršnakoli vprašanja, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.

Lahko nam pošljete sporočilo po e-pošti: tapetnistvoerzen@siol.net ali na pa nas pokličete na tel.št. 031 883 020